Medicinska estetika

PRIMENA MEDICINE RADI OSTVARENJA ESTETSKIH CILJEVAMedicinska estetika

Estetska medicina je grana medicine čiji je razvoj zasnovan na najnovijim tehnološkim dostignućima, a sve u nameri da objedini medicinske neinvazivne postupke koji unapređuju lice i telo. Time doprinosimo vizuelnom izgledu kože, ali možemo i da uklonimo tragove vremena i usporimo proces starenja. Na taj način pitanje lepote, postaje pitanje zdravlja!

Precizno uklanjanje lokalnih masnih naslaga i celulitaULTRAZVUČNA VAKUUMSKA KAVITACIJA

Ultrazvučna kavitacija je neinvazivna i bezbolna terapija koja omogućava brzo, sigurno i efikasno preoblikovanje tela. Masne naslage u potkožnom tkivu se razbijaju što direktno rezultuje smanjenjem obima tretiranog dela tela.
Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana, pa se pacijenti mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

POSETITE STRANU

Uklanjanje dlačica IPL metodomEPILACIJA

Epilacija je neinvazivna terapija i odlično rešenje za žene i muškarce koji imaju problem prekomerne dlakavosti.
Terapija se bazira na principu selektivne fototermolize.

POESTITE STRANU

Ugodna, neinvazivna terapijaRADIOFREKVENCIJA LICA I TELA

Tretman IRF uređajem kroisti se za uklanjanje bora, celulita i lokalnih masnih naslaga, kao i efikasnu terapiju različitih patoloških stanja lokomotornog aparata.
Terapija je ugodna i neinvazivna, ne zahteva oporavak, pacijent se po završetku terapije vraća svojim svakodnevnim poslovima.

POSETITE STRANU

Ubrizgavanje vitaminskih koktela i aktivnih supstanci u mezodermMEZOTERAPIJA LICA I TELA

Mezoterapija je savremena metoda kojom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance, ubrizgavaju direktno u treći sloj kože, u kome se nalaze sitni krvni sudovi, tzv. mezoderm. Mezoterapijom se dobija intenzivnija hidratacija i ishrana same kože, a proces starenja se značajno usporava.

POSETITE STRANU

Neinvazivne metode za podmlađivanje licaDERMALNI FILERI I BOTOX

HIJALURONSKI FILERI

Fileri su u zadnje vrijeme izrazito popularni ne samo za revitalizaciju kože već i za korekciju izgleda. Koriste se za popunjavanje usana i obraza, naglašavanje jagodica, korekciju nosa, podočnjaka i brade te za lifting čitavog lica. Popularni su upravo jer omogućuju zadržavanje prirodnog izgleda kontura lica, bez da ugrožavaju mimiku lica.

BOTOX

Botoks se koristi već decenijama u estetske svrhe za prevenciju nastanka i produbljivanja mimičnih bora na licu kao i bora na vratu i šakama. U rukama iskusnog plastičnog hirurga efekat je prirodan izgled lica bez bora koje nastaju mrštenjem, nabiranjem čela, smejanjem, prilikom govora…

POSETITE STRANU
REZERVIŠI ☎ 021/6721492