Mezoterapija

Medicinska metoda - aktivne supstance injiciraju u mezodermMezoterapija

Mezoterapija  je metoda pomoću koje se gube masne naslage i celulit, te se potpuno osvežava koža. A sve to uz pomoć vitamina, enzima i ostalih prirodnih elemenata koji se inače nalaze prirodno u našem organizmu. Mešavina(“koktel“) preparata se unosi pod kožu injekcijama(mnoštvo sitnih uboda tankim iglicama) i ima zadatak da osveži kožu, podigne tonus, eliminiše celulit i metaboliše – eliminiše masne naslage iz depoa. Mezoterapija je efikasna, medicinska i tradicionalna metoda kojom se aktivne supstance injiciraju u srednji sloj kože poznat kao mezoderm. „Kokteli“ za injiciranje se određuju prema stanju koje se tretira, mestu i efektu koji se želi postići. To znači da se za svakog klijenta priprema poseban izbor koktela što zavisi od mišljenja lekara koje se formira posle opsežnog razgovora i uvida u zdravstvenu istoriju klijenta.

 MEZOTERAPIJA LIPOLIZA I CELULIT?

Svakako najpopularnija primena koja je proslavila mezoterapiju je uklanjanje masnih naslaga. To se zove lipoliza (bukvalno prevedeno= uništavanje-razlaganje masti). Mezoterapija kroz lipolizu uspešno rešava skidanje manjih masnih naslaga kad su u pitanju stomak, leđa, kukovi, ruke, celulit na butinama, zadnjici i rukama.
Celulit se po današnjem, među stručnjacima najčešćem čvrstom uverenju, smatra najbolje rešivim upravo kroz seriju mezoterpija.

Besplatne konsultacije

MEZOTERAPIJA  KOLIKO TRETMANA ?

Broj mezoterapija je individualan i zavisi od uzrasta i ozbiljnosti celulita. Računa se da je optimalno od 10 do 12 mezoterapija  a rezultati počinju da se vide posle prvih lipoliza. Manji zahtevi daju rezultat i posle 4-6 dolazaka. Lipoliza se može uraditi i kroz poseban protokol kroz 1-3 seanse, zavisno od prakse lekara i vremena klijenta.

Procedura traje od 20 do 60 minuta zavisno od toga koliko faza odredjenog mezoterapijskog tretmana treba uraditi.

Rezervišite Vaš termin

MEZOTERAPIJA LICA?

Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u treći sloj kože u kome se nalaze sitni krvni sudovi, mezoderm. Mezoterapijom se dobija intenzivnija hidratacija i ishrana same kože, a proces starenja se značajno usporava.

Cilj mezoterapije u procesu podmladjivanja kože jeste povećanje aktivnosti fibroblasta, ćelija odgovornih za produkciju kolagena, elastina i hijalurona u koži kao i aplikacija pune koncentracije aktivnih supstanci neophodnih za obnavljanje zdrave i mladalačke kože. Sa ponavljanjem procedura smanjuje se dubina bora, povećava se količina kolagena  a samim tim i popravlja tonus kože. Može se koristiti samostalno ili zajedno sa drugim estetskim procedurama, počev već od 30-e godine.

Opišite Vaš problem
REZERVIŠI ☎ 021/6721492