Blog

Centar Integrativne Medicine na web-u

Od februara 2018.te aktivira se protal Centra Integrativne Medicine iz Novog Sada na domenu, odnosno veb-adresi www.cim.rs.
Na taj način, svi dosadašnji i budući pacijenti CIM ordinacije biće u mogućnosti da se informišu o standardnim i novim uslugama, rezervišu termin, pozovu radi besplatnih konsultacija… i to sve

Direktno iz svog mobilnog telefona, laptopa, ili kućnog računara.

Prednosti ovog jedinstvenog medicinskog objekta u Srbiji u odnosu na druge, nalaze se u samom pristupu lečenju, koji je prim dr sci med Nikola Radaković, oduvek zastupao u lečenju.

  • Za izradu sajta angažovali smo prijatelje iz “Klastera medicinskog i zdravstvenog turizma,“ koji su ispoštovali naš zahtev da nam putem sajta omoguće komunikaciju sa pacijentima. Građanima će biti dostupne sve novine vezane za rad ordinacije, a paralelno sa utvrđenim menijem portala radićemo na otvaranju novih web usluga – kaže dr Radaković. Osim medicinskih preporuka, saveta i korisnih linkova na novom sajtu Centra, građani će moći da postave pitanje lekaru. Svaki odgovor sigurno će dobiti za najduže 48 sati.

 

March 4, 2018 Vesti iz ordinacije
About Miodrag Miljkovic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

REZERVIŠI ☎ 021/6721492